Muuta kansikuvaa
Lähetä tiedosto
elina.wallin
Muuta kansikuvaa
YrittäjäEks tykkää kirjoituksia ja kädentöitäPori
Käyttäjätilien tila onHyväksytty

Tämä käyttäjä ei ole vielä lisännyt tietoja profiiliisi.

Perustin toiminimeni marraskuussa 2010 silkkaan tarpeeseen, piti päästä laskuttamaan. Siinä vaiheessa suunnitelmissa ei ollut itsensä työllistäminen ja välillisesti myös muiden, mutta niin siinä lopulta kävi. Nyt olen tehnyt kaiken työni yrityksen kautta vuoden 2012 alusta lukien.

Matkan varrelle on mahtunut niin tuotteistamisen opettelua kuin hinnoitteluakin. Yritykseni on kustantanut kirjoja, laskuttanut juonnoista, murrekeikoista, kirjoituksista. Kesällä 2014 pystytimme pop up -kaupan Antinlinnaan heinäkuuksi, joten myös puodin pidosta on kokemusta. 

Käytän aktiivisesti mainostoimiston palveluja ja pidän sitä yritykselle kuin yritykselle hyvin tärkeänä imagotekijänä. Paikkakunnaltamme löytyy monenlaisia ja -tyylisiä tekijöitä. Kun löytää omansa, siitä kannattaa pitää kiinni. Yhteistyö paikallisen median kanssa on myös tiivistä ja yrittäjän kannattaakin pitää aistit auki oman yrityksensä suhteen. Milloin meillä olisi jotain tiedotettavaa? Mikä on oikea uutinen?

Työskentelen vuosittain lukuisten yritys- ja yhteisöasiakkaiden kanssa. Kirjoitan Porin Yrittäjien Pyry-lehteen yrityshaastatteluja, Satakunnan Kansaan murrekolumneja sekä silloin tällöin kirjoja. Lisäksi toimin Kirvatsin Jytä -nostalgiamusiikkitapahtuman koordinaattorina ja olen ollut mukana luomassa tapahtumaa sen alusta saakka, vuodesta 2015. Jytä kerää vuosittain Kirjurinluotoon n. 4000 kuulijaa. Yrittäjälle tärkeitä ovat myös harrastuskontaktit. Toimin aktiivisesti jääpallon erikoisseura Narukerässä (1990-luvun alusta lukien) ja olen Pori-Seuran hallituksen jäsen sekä Porin Opaskillan puheenjohtaja. Toistakymmentä vuotta olen ollut mukana eri tehtävissä Satakunnan Osuuskaupan hallinnossa, viime vuodet hallintoneuvoston jäsenenä.

Mentorointipaikat ovat täyttyneet toistaiseksi. Mikäli haluat kuitenkin sopia mentoroinnista eikä sinulla ole hoppu, laita viestiä ja allakoidaan treffit syksyyn.

Satakunta
Konsultointi
7
Palvelumuotoilu Yrittäjyys

Lisää mentoreita

clear

Elina Wallin