Muuta kansikuvaa
Lähetä tiedosto
erika.lindroos
Muuta kansikuvaa
Psykofyysinen fysioterapeutti, työnohjaaja, yrittäjä100SykePori
Käyttäjätilien tila onHyväksytty

Tämä käyttäjä ei ole vielä lisännyt tietoja profiiliisi.

Moikka!

 

Olen Erika, psykofyysiseen fysioterapiaan erikoistunut fysioterapeutti ja työnohjaaja. Opiskelen parhaillaan yritysjohtamisen erikoisammattitutkintoa Suomen Yrittäjäopistolla Vaasassa. Yrittäjyyttä on takana melkein 8 vuotta ja tuona aikana on ehtinyt tapahtua paljon. Yritystä on laajennettu useaan otteeseen ja haasteita on kohdattu. Yrityksemme tuottaa sosiaali- ja terveysalan sekä liikunta-alan palveluita. Itse toimin yrityksessä toimitusjohtajana sekä psykofyysisenä fysioterapeuttina. Ohjaan myös joitakin ryhmäliikuntatunteja.

Kouluttaudun ahkerasti, sillä rakastan oppia uutta ja kehittää itseäni uralla ja elämässä eteenpäin. Erityisesti kehon ja mielen kokonaisvaltainen hyvinvointi on ollut opiskelun alla, mutta myös johtamista olen opiskellut jonkin verran.

Vapaa-ajalla kuskaan paljon 4 lastani harrastuksiin ja yritämme löytää yrittäjä-mieheni kanssa myös yhteistäkin tekemistä kiireisen arjen keskeltä. Liikunta on lähellä sydäntäni myös vapaa-ajalla.

Mentorina toivon voivani auttaa Sinua jaksamaan paremmin työssäsi sekä löytämään itsestäsi uusia voimavaroja ja mahdollisuuksia. Uskon, että pystymme saavuttamaan mitä tahansa, jos meillä vain on riittävästi uskoa, luottamusta sekä sitoutumista jaksaa vaikeidenkin asioiden ylitse. Myös oikeanlainen asenne auttaa pitkälle. Toivoisin pystyväni pohtimaan kanssasi myös johtajuutta ja esimiehenä toimimista ja ehkä saavani Sinultakin ajatuksia omaa esimiestyötäni silmällä pitäen. Olen helposti lähestyttävä, lämmin ja empaattinen, mutta osaan tarpeen tullen myös kyseenalaistaa ja kysyä tiukkojakin kysymyksiä. Jos en muuta, niin osaan takuulla kuunnella ja tarjota vertaistukea!

Ota rohkeasti yhteyttä, olen Sinua varten!

Satakunta
Sosiaali- ja terveysala
8
Hyvinvointi Johtaminen Työhyvinvointi Yrittäjyys

Lisää mentoreita

clear

Erika Lindroos