Muuta kansikuvaa

Tämä käyttäjä ei ole vielä lisännyt tietoja profiiliisi.

Mentorina avustan kasvua ja liiketoimintamuutoksia suunnittelevia yrittäjiä riskien ja mahdollisuuksien kartoittamisessa ja analysoinnissa, myös kansainvälistymisessä. Kannattava muutoskyky sekä kilpailukyky ovat yrityksen kasvun onnistumistekijät.

Yrityksen perustamisesta kiinnostuneita sparraan riskien ja muutosten kartoittamisessa ja analysoinnissa. Liike-idea on oltava toimiva ja oikeat asiakaskohderyhmät ymmärrettävä, jotta yritys voi kasvaa kannattavaksi ja kilpailukykyiseksi muuttuvissa markkinoissa.

Liiketoiminta- ja skenaariomallinnuksen hyödyt yrityksille
• Helpottaa ymmärtämään muutoksien vaikutukset liiketoimintaan ja kannattavuuteen 
• Auttaa muutostarpeiden suunnittelussa ja päätöksenteossa
• Parantaa liiketoiminnan kehitystä ja kilpailukyvyn vahvistamista
• Mahdollistaa uusien liiketoiminta-alueiden löytymisen liiketoiminnan murrosvaiheissa

Osaamiseni ja kokemukseni perustuu yli 20 vuoden työkokemukseen johtotehtävistä kansainvälisissä ja kotimaan yrityksissä. Erityisosaamineni muodostuu strategioiden suunnittelusta ja jalkautuksesta, toimintojen uudistamisesta ja kehittämisestä sekä yritysten perustamisesta. 

Myrobo Oy on yritysten kehittämispalveluihin erikoistunut yritys, joka tarjoaa uudenlaista innovatiivista DBE mallinnus- ja analysointipalvelua yritysten liiketoimintojen ja niiden kriittisten osa-alueiden analysointiin kannattavuuden ja kilpailukyvyn tehostamiseksi. Palveluihin kuuluvat lisäksi hankkeiden kannattavuusanalyysien laatiminen, strategioiden ja liiketoimintasuunnitelmien analysointi ja laatiminen sekä teknologiavaikutusten analysointi.
Muita mentoreita

Hyväksytty
Miia Virtanen
Hyväksytty
Marika Raitaniemi
Hyväksytty
Sanna Lahdenpää