Muuta kansikuvaa
Lähetä tiedosto
Muuta kansikuvaa

Tämä käyttäjä ei ole vielä lisännyt tietoja profiiliisi.

Olen 5-kymppinen useammalla toimialalla työskennellyt humanisti, jolla on yli 15 vuoden kokemus esimiestyöstä ja johtoryhmätyöskentelystä. Olen toiminut HR- ja viestintätehtävissä sekä opetusalalla. Olen opiskellut ammatilliseksi opettajaksi sekä kouluttautunut myös johtajuuden eri osa-alueilla. Viimeisin tutkintoni on johdon työnohjaaja CSLE. Tällä hetkellä työskentelen Terveystalo Pori ja Harjavallassa toimipaikanpäällikkönä. Päätyöni lisäksi olen aloittelemassa sivutoimista yritystoimintaa työnohjaajana.

Olen ollut aina kiinnostunut ihmisistä ja ihmisyydestä. Monenlaisten ihmisten kanssa työskentely ja heidän tarinansa motivoivat minua. Omalla työurallani olen halunnut nostaa esille inhimillistä näkökulmaa ja sen merkitystä kilpailukyvylle. Motivoitunut ja hyvinvoiva ihminen on työnantajalleen arvokas monestakin näkökulmasta.

Olen hyvä kuuntelija ja kohtaan ihmiset arvostavasti sekä tasa-arvoisesti. Uskon, että (työ)elämän merkityksellisyys rakentuu siitä, että olemme valmiita auttamaan toinen toisiamme. Meillä jokaisella on mahdollisuus oppia uutta toisilta ihmisiltä. Joten ota rohkeasti yhteyttä ja katsotaan, mitä voimme oppia toisiltamme 🙂[recaptcha]

Muita mentoreita

Hyväksytty
Rami Viitasaari
Hyväksytty
Heikki Toivola
Hyväksytty
Miia Hietanen