Muuta kansikuvaa
Lähetä tiedosto
minna.tarmi
Muuta kansikuvaa
Toimitusjohtaja, yrittäjäPsykologipalvelu Blue RoseKokemäki
Käyttäjätilien tila onHyväksytty

Tämä käyttäjä ei ole vielä lisännyt tietoja profiiliisi.

Maisteriopintojen jälkeen suoritin tohtorikoulutuksen. Nokia Oyj Salossa toimin psykologina, työterveyspsykologina ja työ- ja organisaatiopsykologina. Sittemin yrittäjänä suoritin psykoterapeuttikoulutuksen, tuotekehittäjän EAT:n sekä parhaillaan suoritan yritysjohtamisen erikoisammattitutkintoa (YJEAT).

Yrittäjäksi päädyin kun palkkatyöt päättyivät.  Perustin yrityksen, se tuntui ainoalta oikealta vaihtoehdolta. Oli osaamista työ- ja organisaatiopsykologiasta ja työterveyspsykologiasta, työnohjauksesta ja uraohjauksesta sekä yksilöterapiasta. Psykoterapeuttina toimin nykyään  pääsääntöisesti. Lisäksi jonkin verran on työohjausasiakkaita ja yrityskonsultaatioita.

Harrastuksia: kerran viikossa TimeLess Body -kehonhallinta ja vesijumppaa, ulkoilua kun ehdin ja puutarhanhoitoa, kalastusta ja pilkkimistä, mummoilua. Teen töitä Turussa ja Huittisissa, mummoilen Kaarinassa ja asun Kokemäellä Kauvatsalla, eli viikoittain tulee myös ajokilometrejä paljon. Minulla on myös kaksi kissaa.

Minuun kannattaa olla yhteyksissä, koska tietoa ja osaamista on vuosien saatossa tullut paljon eri aloilta, erilaisista ihmisistä ja erilaisista työyhteisöistä sekä ihmisestä työntekijänä ja ihmisestä kokonaisuutena.

Mentorina haluan tutustua muihin yrittäjiin, jakaa asioita ja omaa osaamista muiden kanssa, mutta myös oppia itse jotain muilta. Kaikki kohtaamiset ovat oppimistilanteita puolin ja toisin, oli "roolit" mitkä tahansa. Itse pidän mahdollisimman epämuodollisesta ja tasa-arvoiseta keskustelusta, ihan rennosti vaan, ihmiseltä ihmiselle "jutustelusta", kunhan pysytään asiassa ;).

Satakunta
Konsultointi
14
Hyvinvointi Työhyvinvointi

Lisää mentoreita

clear

Minna Tarmi