Muuta kansikuvaa
Lähetä tiedosto
katri.lahdensivu
Muuta kansikuvaa
YrittäjäMirinda KyKankaanpää
Käyttäjätilien tila onHyväksytty

Tämä käyttäjä ei ole vielä lisännyt tietoja profiiliisi.

Olen toiminut erilaisissa taloushallinnon tehtävissä jo kohta 30 vuotta. Syntynyt yrittäjäperheeseen ja ensialkuun sivutoimisena, nykyään

päätoimisena yrittäjänä itsekin. 

Vuonna 2002 teimme sukupolvenvaihdoksen isoisäni perustamaan rakennuspeltialan yritykseen, jota nyt mieheni kanssa luotsaamme eteenpäin. 2005 perustin oman toiminimen opiskeltuani työn ohessa mm. vammaisratsastuksen ohjaajaksi. Tämän toiminimen toiminnan pääpaino on nykyään pienempien eläinten kasvatustyössä -saksanpaimenkoirien, rotukanien (ranskanluppa, suurihopea ja rex) ja rotukanojen (orpington, hollannin valkohuntu, kultapaduan, jaavan bantam, kääpikochin, silkki, black copper marans), riikinkukkojen (intian sininen, mustahartia ja blue pied) ja pöllökyyhkyjen (risteytyksiä) kasvatusta. Hevosiakin vielä pari on omassa omistuksessa. Tämän lisäksi meillä on myynnissä joitakin hyvinvointituotteita. Sivuilta www.mirindawellness.fi löytyvät nämä.

Päätyöni, eli tilitoimistomme, toimii tällä hetkellä kahdella paikkakunnalla ja minulla on toistaiseksi yksi työntekijä itseni lisäksi.

Satakunta
Taloushallinto
5
Kirjanpito Taloushallinto Verotus

Lisää mentoreita

clear

Katri Lahdensivu