Mentorointi antaa uusia näkökulmia ja avaa ovia

Etsi itsellesi sopivin mentori!

Hitta lämpligaste mentorn för dig!

Find the most suitable mentor for you!

Yrittäjien Mentorisi.fi-palvelu tarjoaa yrittäjille ja yrittäjiksi aikoville vaivattoman mahdollisuuden mentorin löytämiseen. Itselle sopivaa mentoria voi etsiä tämän osaamisalueen, toimialan ja alueen perusteella.

Huomioithan, että aktori tekee aina itse päätökset ja on vastuussa niistä. Mentori ei voi eikä saa tehdä päätöksiä toisen puolesta. Mentori tai Suomen Yrittäjät eivät ole korvausvelvollisia, mikäli aktorille aiheutuu taloudellista tai muuta vahinkoa mentorin antaman virheellisen neuvonnan tai ohjauksen vuoksi.

Toimi näin:

  1. Löydä sopiva mentori valitsemalla alta osaamisalue, toimiala ja alue. Kaikkia kohtia ei ole pakko valita, vaan voit suorittaa haun esimerkiksi ainoastaan osaamisalueen perusteella.
  2. Lähetä mentorille viestiä mentorin profiilista löytyvän painikkeen kautta.
  3. Mentori vastaa sinulle sähköpostitse kahden vuorokauden sisällä. Huom. mentorilla on myös oikeus olla hyväksymättä mentorointipyyntöä.
  4. Mentori ja aktori sopivat keskenään tapaamisajankohdat. HUOM! Koronavirusepidemian aikana kasvotusten tapahtuvat mentorointitapaamiset on kielletty. Mentorointi on tehtävä joka netin välityksellä (esim. Skype, Whatsapp-puhelut, Teams) tai puhelimitse. Lisäksi mentoripari sopii mentoroinnin kestosta. Minimiaikana pidetään neljää tuntia (voidaan jakaa useammalle tapaamiskerralle). Aika voi olla myös lyhyempi mikäli se molemmille osapuolille sopii.

Om du vill hitta en mentor som talar svenska, välj då Svenska i Osaamisalueet-rullgardinsmenyn.

If you are looking for a mentor who speaks English, please choose the tag English in Osaamisalueet drop-down menu.

clear

Mentorit on varattu vain jäsenillemme.

Kirjaudu sisään nähdäksesi mentorin tarkemmat tiedot ja ottaaksesi yhteyttä. Etkö ole jäsen? Liity nyt!