Muuta kansikuvaa
Lähetä tiedosto
Muuta kansikuvaa

Tämä käyttäjä ei ole vielä lisännyt tietoja profiiliisi.

Oletko pohtinut yrityksestäsi luopumista tai toimivan yrityksen ostamista?

Myyntikunnossa olevalle yritykselle mahdollista löytää jatkaja kohtuullisen ajan puitteissa. Hyväkuntoinen yritys helpottaa myös ostajan ja rahoittajan päätöksentekoa. Kokemukseni mukaan omistajanvaihdosprosessi koetaan usein kovinkin haasteelliseksi. Useimmiten syynä on liian heppoinen valmistautuminen. Haluankin tässä mentorointiprojektissa antaa omistajanvaihdosta harkitsevalle yrittäjälle tai yritysostoa suunnittevalle selkeät askelmerkit onnistuneen omistajavaihdosprosessin läpiviemiseksi.

Onko yrittäjyys sinulle kovaa puurtamista?

Meneekö ylimääräistä energiaa bisneksen tekemisen sijaan johonkin muuhun? Esimerkiksi sen miettimiseen, miten saan alvin tai muut maksut hoidettua ajallaan. Olen toiminut yrittäjänä yli 30 vuoden ajan ja paininut noiden mainitsemieni asioiden kanssa.

Usean vuoden vedin yrittäjänä yritystoimintaa suunnitteleville ja yrittäjäksi aikoville suunnattuja kursseja Satakunnan alueella. Paljon uusia yrityksiä syntyikin ja suurin osa oivalsi myös yrittäjäjärjestön jäsenyyden merkityksen. Jo silloin havaitsin, kuinka alkava yrittäjä helposti jää aivan yksin puurtamaan perustamansa yrityksen kanssa ja miettimään: "Mistä saisin apua yritykseni eteenpäin viemiseksi".  Tämän vuoksi haluankin jakaa näin mentoroinnin muodossa osaamistani:

  • yrityksen sähköisen taloushallinnon käyttöönotossa
  • yrityksen taloussuunnitelman laatimisessa
  • ja yrittäjänä toimimisessa

 
Muita mentoreita

Hyväksytty
Sakari Lehtonen
Hyväksytty
Juhani Aalto
Hyväksytty
Hannu Tarkkio