Muuta kansikuvaa
Lähetä tiedosto
nina.vikkula
Muuta kansikuvaa
Palvelupäällikkö, myynnin ja kaupan alan moniosaaja, ex-yrittäjäPori
Käyttäjätilien tila onHyväksytty

Tämä käyttäjä ei ole vielä lisännyt tietoja profiiliisi.

Olen sosiaalinen myynnin ja kaupan alan ammattilainen, jolla on yhteensä 23 vuoden kokemus yrittäjyydestä vaatekaupassa. Tästä reilut 13 vuotta perheyrityksessä ja lähes 10 vuotta  toimitusjohtajana omassa yrityksessä. Yrityksen perustamiseen, yritystoiminnan käynnistämiseen ja tomipisteen tai myymälän avaukseen liittyvistä käytännön asioista löytyy runsaasti kokemusta. Budjetoinnit, ostotoiminnan suunnittelu, henkilöstöhallinto rekrytointeineen, markkinoinnin suunnittelu, päivittäinen asiakaspalvelutyö - tässä esimerkkejä työtehtävistäni yrittäjänä.

Yrittäjänä olen hoitanut kaikkia työtehtäviä siivouksesta yrityksen johtamiseen itse, joten mikään mieltäsi askarruttava kysymys ei ole liian pieni. Tiukastakin tilanteesta selvitään rutiinilla maalaisjärkeä käyttäen, kokemuksia jakaen.

Somistajan ja sisutussuunnittelijan koulutuksen ja työkokemuksen myötä vahvana osaamisalueenani ovat yrityksen visuaalisen ilmeen luominen tai vaikkapa työpisteen suunnittelu. Nykyisin työskentelen rekrytoinnin ammattilaisena myyntiä, asiakkuuksia ja eri tyyppisiä rekrytointiprosesseja hoitaen.

Vapaa-ajalla harrastan monipuolisesti liikuntaa, erityisesti lavatanssit ovat sydäntäni lähellä. Lisäksi ompelen kodin tekstiilejä, kudon mattoja ja teen muita käsitöitä.

 

Satakunta
Kaupan ala
23
Henkilöstöhallinto Markkinointi

Lisää mentoreita

clear

Nina Vikkula