Muuta kansikuvaa
Lähetä tiedosto
paivi.heinonen
Muuta kansikuvaa
Yrittäjä, fysioterapeuttiMerifysio KyMerikarvia
Käyttäjätilien tila onHyväksytty

Tämä käyttäjä ei ole vielä lisännyt tietoja profiiliisi.

Hei, olen Päivi Heinonen.

Olen fysioterapeutti, aviovaimo ja kolmen jo täysikäisen lapsen äiti. Yrittäjyyttä minulla on takana 27 vuotta. Ajauduin yrittäjäksi ostamalla yrityksen pomoltani , joka muutti pois paikkakunnalta. Halusin että  minulla on työpaikka, siksi ostimme yrityksen. Rikastumisesta en ole haaveillut, mutta olemme tulleet toimeen. Mieheni työskentelee kanssani tässä yrityksessä.

Yhdistystoiminta ja yhdessä asioihin vaikuttaminen on aina ollut minun juttu. Siksi kai ajaudun moneen mukaan. Politiikassakin olin 8,5 vuotta, mutta nyt luovuin siitä koska omaa aikaakin pitää olla. 

Olen toiminut Yrittäjäyhdistyksessä monen monta vuotta; sekä paikallisyhdistyksen että aluejärjestön hallituksessa. Yrittäjänaisissa olen aloittanut ja siellä toimin hallituksen jäsenenä, sihteerinä ja puheenjohtajana vuosia. Nyt olen hallituksen jäsen.

Yrittäjäyhdistyksessä olen ollut hallituksessa ...kauan..en edes muista mistä asti! Olin väliaikainen sihteerikin vuoden, varapuheenjohtaja viisi vuotta ja nyt puheenjohtajana kolmatta vuotta.

Yhdistyksiin pääsee hyvin mukaan kun osallistuu johonkin tapahtumaan. Tehtäviä annetaan toiveiden ja kykyjen mukaan! Rohkeasti joukkoon vain!

Nautin liikunnasta monella tavalla, kävelen, hölkkään, teen kehonpainoharjoittelua, uin, pyöräilen ja hiihdän. En kuitenkaan suorita, vaan harrastan näitä oman kuntoni ylläpitämiseksi ja työn vastapainoksi. Lukeminen on myös ihanaa.

Mentorina ajattelin voivani kuunnella ja auttaa, jos tuntuu ettei jaksa. En ole ammattilainen kuin liikunnan ja kehon hyvinvoinnin alueella, mutta kokemus ja työssä kehittynyt henkisen puolen ymmärrys auttavat. 

Ja jos en osaa muuta niin osaan ohjata eteenpäin.

Satakunta
Sosiaali- ja terveysala
27
Hallitustyöskentely Hyvinvointi Työhyvinvointi

Lisää mentoreita

clear

Päivi Heinonen