Muuta kansikuvaa
Lähetä tiedosto
janne.rauhala
Muuta kansikuvaa
Kiinteistömuotoilija / Businessmuotoilija / Liikkeenjohdon konsulttiRMB Rock My Business Oy
Käyttäjätilien tila onHyväksytty

Tämä käyttäjä ei ole vielä lisännyt tietoja profiiliisi.

Ymmärsin mentoreiden merkityksen vasta useiden yrittäjävuosien jälkeen. Olen kiitollinen mentoreiltani saamastani kullanarvoisesta sparrauksesta ja ohjauksesta. Nyt on minun vuoroni jakaa tietoa ja osaamista eteenpäin.

Perustin Rock My Busineksen syksyllä 2011 ja päätoimiseksi yrittäjäksi ryhdyin tammikuussa 2012. Perustin yrityksen, koska halusin täydellisen muutoksen silloiseen elämäntilanteeseeni ja luoda jotain omaa.

Kiinteistömuotoilijana luon muun muassa uusia kiinteistökonsepteja tuottamattomille kiinteistöille. Tällaisia ovat muun muassa olleet kauppakeskuksen profiilin muuttaminen asiantuntijakeskukseksi (Asiantuntijakeskus BEPOP / OP Länsi-Suomi), jääkiekkohallin kiinteistökonseptin luominen monipuoliseksi elämysareenaksi (Isomäki Areena / Porin kaupunki ja HC Ässät Oy) sekä kunnan, laajan kiinteistöalueen, tyhjien koulujen sekä muiden alueen kiinteistöjen kehittäminen luomaamme kunta- ja matkailustrategiaa tukeviksi yksiköiksi (Willi Karvia Oy / Karvian kunta). Asiakkaina ovat esimerkiksi kiinteistösijoitusyhtiöt, kiinteistöyhtiöt, yritykset ja kunnat.

Businessmuotoilijana kehitän liiketoimintaa, rakennan ja johdan brändejä, luon ja suunnittelen markkinointistrategioita ja -suunnitelmia. Esimerkkikohteita ovat yrittäjäjärjestön (Satakunnan Yrittäjät) sekä kunnan matkailuyhtiön (Willi Karvia Oy/Karvian kunta) strateginen markkinointikumppani, teollisuuspuiston (Kupariteollisuuspuisto sis. Aurubis, Boliden, Cupori, Luvata ja Outotec) brändin rakentaminen, turvalisuusalan yrityksen (247 Satakunnan turvapalvelut) profiilimuutos sekä hammaslääkäriasemien konseptien ja brändien rakentaminen sekä johtaminen (PlusTerveys Oy:n hammaslääkäriasemat).

Esimerkeissä ja aikaansaannoksissani yhteistä on läheinen suhde ja sparraus asiakkaan kanssa. Mentoroinnissa tärkeää onkin ihmisten välinen kemia ja kyky katsoa samaan suuntaan eri perspektiiveistä.

Minulla on kyky saada aikaan muutos. Hahmotan kokonaisuuden – mikä on nykytilanne ja mitä täytyy tehdä. Minulla on kyky ratkaista ongelma, vaikka en heti tietäisikään kuinka sen teen.

Koulutukseltani olen kauppatieteiden maisteri (markkinointi) ja tradenomi (tuotantotalous).

Etelä-Pohjanmaa Pirkanmaa Rannikko-Pohjanmaa Satakunta
Konsultointi
8
Brändäys Liiketoiminnan kehittäminen Markkinointi Palvelumuotoilu Strategia Yritysyhteistyö

Lisää mentoreita

clear

Mentorit on varattu vain jäsenillemme.

Kirjaudu sisään nähdäksesi mentorin tarkemmat tiedot ja ottaaksesi yhteyttä. Etkö ole jäsen? Liity nyt!